Sunday, 4 November 2012

Ini Senarai MP Dan Adun Di Sabah Bakal Keluar BN?

Selepas Ahli Parlimen Beuafort YB Datuk Seri Lajim Hj. Ukin dan Ahli Parlimen Tuaran YB Datuk Wilfred Boomboring, ada tiga nama lagi diperayai akan menyusul dalam masa terdekat, mereka adalah Ahli Parlimen Penampang YB Tan Sri Bernard Dompok, Ahli Parlimen Ranau YB Siringan Gubat dan Ahli Parlimen Putatan YB Datuk Dr. Marcus Mojinggoh.

Manakala di peringkat ADUN Sabah pula mereka yang dijangka akan turut berbuat demikian ialah ADUN Moyog YB Donald Peter Mojuntin, ADUN Kuala Penyu YB John Teo Mau Sing, ADUN Kuamut YB Masiung Banah, ADUN Paginatan YB Datuk Ewon Ebin, ADUN Bingkor YB Justin Guka dan ADUN Nabawan YB Datuk Bobby Suan. Enam orang kesemuanya.

1 comment:

  1. Pakatan Rakyat boleh terima sesiapa shj utk bersama-sama menjatuhkan UMNO dan BN dlm PRU-13 nanti...tapi perlu berhati-hati agar pisang tidak berbuah 2 kali. DS Anwar Ibrahim perlu muhasabah kembali apa yg berlaku slps PRU-13 yg lalu. ...bagi ambo, PR TIDAK PERLU menjanjikan sst pada mereka ini kerana kesetiaan mereka belum lagi teruji......dan ianya semacam ada udang di sebalik batu..

    ReplyDelete

ANDA KOMEN ANDA TANGGUNG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)