Wednesday, 25 July 2012

Siapa Rosmah Boleh Suka-Suka Guna Jet Negara?


Oleh: Tukang Lawan

Betul ke rosmah bini najib guna jet rasmi negara untuk tujuan peribadi??, kalau betul kes berat dah nei, ni dah sama macam penyalahgunaan kuasa. sebab ikut peraturan rosmah tak boleh guna ikut suka.

Kalau Penyalahgunaankuasa, siapa yang salahguna kan kuasa tu?

Dah tentulah najib yang salahguna, rasanya dialah laki kepada rosmah FLOS (first lady of shooping) . rosmah kan belum lagi dilantik sebagai perdana menteri, mana boleh guna jet negara ikut suka hati.

Kalau semua harta negara rosmah nak guna hebatlah dia, dialah agaknya bini perdana menteri paling hebat dalam sejarah abad kini, dari manusia biasa, jadi bini menteri sekarang berlagak macam ""pemansuri"".

Banyak-banyak bini menteri, rosmah la paling hebat bergaya dan kaya , dikatakan oleh ramai orang rosmah itu lebih kaya dari perdana menteri ini negara.

Mungkin rosmah ada projek dan bisnes luar negara, oleh sebab itulah dia jadi kaya, mungkin sebab duit tabung rosmah dah najib banyak guna, kalau begitu terpaksa la benar rosmah guna  apa saja harta negara. walaupun dia tahu rosmah tak boleh guna ikut suka. kah..kah..kah

5 comments:

  1. deap berkuasa la ni, kita boleh menyalak saja!

    ReplyDelete
  2. kenapa tak boleh guna jet? kan Rosmah tu PM..

    ReplyDelete
  3. Rosmah leh byr kos apa..tak cukup duit,gadai cincin.hahaha.

    ReplyDelete
  4. la, betul la tu..biar la PM kita tu guna jet dia..jeles ke? kalao boleh kasi dia naik free A380 MAS lagi bagus...

    ReplyDelete
  5. duit tabung....duit tabung bentul altantuya kut.....

    ReplyDelete

ANDA KOMEN ANDA TANGGUNG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)