Monday, 21 January 2013

Rosmah Mansor Bersumpah CINCIN RM24 Juta Bukan Miliknya Kerana Rosmah Mansor Tiada Duit!... Kes Tutup?

Mungkinkah isu cincin Rosmah Mansor ini ada dimasukkan dalam sebahagian daripada 164 halaman mukasurat yang berharga RM150 dalam buku biografi Rosmah Mansor (DI SINI)? Sebelum ini suami Rosmah Mansor, iaitu Perdana Menteri Malaysia Datuk Najib Razak pernah bersumpah di masjid di Permatang Pauh, Pulau Pinang mengenai isu pembunuhan Altantuya Shariibuu. Kali ini giliran Rosmah Mansor pula…

Kontroversi isu cincin RM24 mula meletup sejak 2 tahun lalu. Dan ini jawapan dan penjelasan terkini Rosmah Mansor mengenai isu ini untuk tahun 2013:
 1. Datin Seri Rosmah Mansor boleh bersumpah dengan nama Allah beliau tidak pernah memiliki cincin bernilai RM24 juta seperti mana ramai yang mendakwa Rosmah mansor memilkinya
 2. Rosmah Mansor mengakui pernah melihat cincin RM24 juta tersebut dan Rosmah Mansor berani bersumpah bagi mematahkan dakwaan isu cincin RM24 juta itu.
Cincin Rosmah Mansor Rosmah Mansor Bersumpah CINCIN RM24 Juta Bukan Miliknya Kerana Rosmah Mansor Tiada Duit! Kes Tutup?
Antara bait-bait perkataan yang menarik perhatian kami semasa penjelasan Rosmah Mansor mengani isu cincin RM24 juta ini ialah :
“Sebaliknya, cincin tersebut dipamerkan kepada mereka yang mempunyai wang. Saya tidak mempunyai wang, jadi saya hanya melihat (dan merasakan) ianya benar-benar cantik, itu saja,” kata Rosmah MansorCuma kami ada sedikit kemusykilan selepas meneliti semula isu cincin RM24 juta. Kastam sudah mengesahkan cincin RM24  juta ini masuk ke Malaysia. Malangnya, tiada pembeli? Datang jauh-jauh ke Malaysiasemata-mata untuk memuaskan hati penonton untuk melihat keindahan cincin tersbeut. Kemudian dipulangkan semula kepada syarikat yang merupakan pemilik cincin RM24 juta tersebut berdasarkan kenyataan menteri di Parlimen. Begitu? (KLIK SINI UNTUK BUTIRANNYA)
Cincin RM24 juta Rosmah Mansor Bersumpah CINCIN RM24 Juta Bukan Miliknya Kerana Rosmah Mansor Tiada Duit! Kes Tutup?
Apa kata anda pula mengenai isu cincin RM24 juta ini selepas mendengar penjelasan dan “keberanian” Rosmah Mansor bersumpah untuk menafikannya?

-berita semasa

3 comments:

 1. Daripada aku beli buku betina puake 2
  baik aku beli buku mona gersang....ada juga feadahnye..

  ReplyDelete
 2. Bank Cap harimau? vs cimb? lihat sini adakah cimb lagi bgs?

  ReplyDelete
 3. Remaja ketagih seks selepas dirogol abg? lihat sini temubual

  ReplyDelete

ANDA KOMEN ANDA TANGGUNG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)