Thursday, 12 July 2012

Penyanyi Fazley bakal tanding di Rembau?

Kerusi Khairy Jamaluddin 'Parlimen Rembau' menjadi kerusi panas apabila ada ura-ura mengatakan beliau akan berpindah ke DUN untuk menjadi Menteri Besar Negeri Sembilan apabila banyak konflik yang mengaitkan tidak serasian MB sekarang dengan Istana menyebabkan Datuk Seri Mohammad Hassan bakal digugurkan.

Ada juga orang mengatakan Rais akan kembali untuk memenuhi kerusi MB tetapi khabarnya Datuk Seri Najib tidak menyetujui kerana ini sudah bukan zaman Rais katanya, ada juga mengatakan Shaziman yang dilihat sangat berjaya dalam menguruskan Kementeri Kerjaraya, tetapi nama Khairy masih diutamakan.

Kerusi Khairy dikatakan bakal diberikan kepada Dato Fazley Yaakob, seorang pakar motivasi dan juga ahli perniagaan dan juga bekas penyanyi. Beliau juga adalah menantu kepada Datin Seri Rosmah Mansor, Fazley yang pernah dikaitkan dengan kontroversi penipuan ijazah kedoktorannya tidak membuat ulasan panjang, tetapi khabarnya beliau sangat disenangi rakyat dan mungkin ini adalah suatu pilihan bijak buat BN.

-sumber

4 comments:

 1. letaklah sesiapa sahaja atas tiket UMNO, insyaallah, rakyat akan menolak calun tersebut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ya tolak... ijazah pun palsu... ijazah umno ke

   Delete
 2. Den orang Rembau pon akan tolak dio..

  ReplyDelete
 3. DUN Rantau dalam Parlimen Rembau. Tolak Amat Asan makno tolak UMNO lah oghang Rantau. Soorry lah Jib, tak kiro menantu sapo; tambah2 pulak penyanyi. Melalak boleh lah.

  ReplyDelete

ANDA KOMEN ANDA TANGGUNG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)