Saturday, 2 June 2012

Himpunan Hijau (Gambar + Video): Najib mesti menggigil lutut bila melihat ini...

Kehadiran yang ramai bermula petang tadi bukan kerana adanya konsert K-Pop artis Korea, ataupun penari berpakaian seksi dari Jepun, tetapi hanya baru kerana kehadiran pendakwah tersohor Ustaz Azhar Idrus yang merasmi pentas program malam ini dengan kuliahnya.

Pada sebelah Malam  berlangsung solat hajat dan munajat perdana sejurus selesai solat Maghrib sebelum acara kemuncak ceramah oleh pimpinan utama PAS termasuk presiden Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang dan Mursyidul Am PAS Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz.Sukar untuk dianggar berapa jumlah sebenar kehadiran pada waktu ini.
Tanpa hiburan melalaikan, tanpa konsert K-Pop, ribuan anak muda membanjiri Himpunan Hijau ke Putrajaya petang tadi..

 Gambar sesi petang: Puluhan ribu sudah memenuhi sekitar Stadium Darul Aman.


 Ustaz Azhar Idrus sedang menyampaikan kuliah..


Lautan anak muda membanjiri Stadium Darul Aman Kedah sempena Xpresi Hijau Anak Muda ke Putrajaya. Khusyu' mendengar ucapan Ustaz Azhar Idrus.







  Tu dia himpunan hijau di stadium darul aman. Agak-agak berapa ratus org kot? Kalau tak reti matematik belajaqlah dgn utusan. Dia akan kata beberapa ratus org aja..





 KU LIHAT HIJAU...
yang pasti majlis ini tidak dihidangkan dengan konset, perlumbaan kereta, artis berpakaian menjolok mata, tiada tarian dan nyanyian kerana yang akan ada ialah tangisan takut akan azab Allah, merayu pertolongan Allah bagi memelihara agama dan umat...


Mari kita bersama2 berdakwah..Sesiapa sahaja boleh ambil, share atau copy..
Live Video app for Facebook by Ustream

13 comments:

  1. walaupun hujan lebatt.. tanpa bayaran tanpa tajaan..tanpa hiburan yg lagha.. rakyat memenuhi stadium.. Allahu akbar!

    ReplyDelete
  2. subhanallah...lautan manusia..

    ReplyDelete
  3. Habislah umno ini kali...

    ReplyDelete
  4. Najib bukan lagi menggigil lutut, tapi dah terkencing... wakaka..

    ReplyDelete
  5. RAMAINYA!!!...

    TAKBIR....

    ReplyDelete
  6. Ramai lagi yang diluar... ramai jugak yg masih tersangkut dijalan..

    ReplyDelete
  7. walau x dapat pergi malam nieh, nasib baik ada video ni.. Takbir! Takbir! Takbir! Hidup hidup, hidup Rakyat!

    ReplyDelete
  8. dah copy, nak buat entry esok. terima kasih.

    ReplyDelete
  9. Takbir ...mara junduAllah

    ReplyDelete
  10. Kan elok buat kat stadium. Tak payah terbalikkan kereta polis Dan kena tear gas. Dua juta belia terpaksa undi Umporno sebab nak tengok k pop tahun depan

    ReplyDelete
  11. bawak kemana pun itu juga orangnya.apa nak pelik.setakat bawah 350k ahli taksub aja.umno66 pun tak goyah lagi.hbn tu atas pagar.itu yg penting.malangnya hijau yg indah tu boleh ditakluk karpal.apa punya islam...

    ReplyDelete
  12. PRU 13... tak sabaq nak tengok result, bertapa menggelabahnya BN skarang.. Hanya Johari yang kenai Manikam ka Maniam... Allahuakbar

    ReplyDelete
  13. Ini org memang asyik mengelabah je yg dia tau..... kikikiki......gerun dgn kbangkitan rakyat.....

    ReplyDelete

ANDA KOMEN ANDA TANGGUNG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)