Friday, 13 January 2012

GADIS cantik jadi bahan KENDURI!

Sebuah desa terpencil di China, setiap tahun mereka akan malakukan pesta pemotongan 'daging' secara besar-besaran. Kerana bagi mereka, 'daging' merupakan makanan mewah dan susah didapati. Mereka hanya boleh memakannya sekali sahaja setiap tahun dan hanya pada hari perayaan tersebut.

Ceritanya bagai mana gadis2 ini didapati, apa bila seseorang itu ingin ke salah satu tempat di china, yang bakal melalui desa tersebut dan kebiasaannya akan ada yang menumpang dan menginap di rumah warga desa tersebut. Jika mereka menemukan pengunjung wanita, mereka akan menangkap si wanita tersebut dan diikat dan dilarang keluar dari rumah. Si wanita tersebut akan diberi makan dan tempat tinggal yang disediakan oleh warga desa tersebut.

Ketika menjelang perayaan, wanita tersebut akan dibunuh dan badannya akan dijadikan DAGING PERSEMBAHAN oleh warga mereka ini. Wanita yang telah diculik oleh warga akan dicuci bersih terdahulu hingga dicabut seluruh bulu badannya.






Kemudian wanita itu di telanjang dan kaki tangannya diikat ketat dan dibawa ke tempat persembahan mereka, kemudian baru akan dijalankan upacara pemotongan.


Wanita atas ini pada saat akan dipotong, dia hanya menangis tanpa teriak. Kerana dia telah tau takde org yang akan menyelamatkan dirinya. Wanita tersebut akan dipotong lehernya dahulu supaya berhenti bernafas.







Daging dilapah untuk dimasak

Apabila hari perayaan maka, gadis-gadis ini akan disembelih dan di lapah seperti gambar-gambar diatas dan juga gambar yang sebelum ini. Makanya setiap tahun akan ada gadis yang akan dikorbankan.

Kepada gadis-gadis di luar sana jadikan ini sebagai pengajaran untuk anda semua lebih berhati2

* dipetik dari ceritamamat.com






18 comments:

  1. blog lucah penuh dosa...lu siar ni masuk syurgalah ye ...perasaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu syok ker tengok? tentu belum bersunat lagi ni.. kahkahkah

      Delete
  2. tang mana lucahnya tu????masuk syurga@neraka..bukan kita yg menentukan..klu rasa2 x mau tengok..x yah baca la...x kan x tau bezakan yg mcm mana lucah@x lucah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...betul...betul...

      Delete
  3. bila dalam otak cuma lucah, bagi info pun dia anggap lucah la..
    kalau kita fikir benda ni info, maka ianya akan jadi info. tapi bila dah asyik fikir benda lucah, maka lucah jer la yang ada dalam kepala hotak dia..
    keh keh keh keh keh keh keh...

    ReplyDelete
  4. photoshop..photoshop...photoshop...photoshop...
    yang in FAKE...gambar telah diedit..sila lihat betol2

    ReplyDelete
  5. bro...picture FAKE please delete or Edit this POST.. Thank You...STUDY before POST...

    ReplyDelete
  6. babi yang dah diedit... x jumpa source nya kat internet about this hannibal in china.

    ReplyDelete
  7. berpinar.. pening.. ngeri.. entah.. tolong check betul2.. kalau iye photoshop, baik buang..

    ReplyDelete
  8. oii kg ni nama apa, sapa yg melawat negara cina berhati2, silap kena sembelih...

    ReplyDelete
  9. bulu semua kene buang...
    habis,botak atas...botak bawah...
    sejuk tu...:)

    ReplyDelete
  10. Masyaallah may Allah will blesssing us with her great kind and avoiding our family from this kind of mad behavior. This is syaitan activities, to kill the human is not like others we are given a great brain to think what are the best.......

    ReplyDelete
  11. INI GAMBAR REKAAN SAJA..FAKE BELAKA..TOLONG JGN PERCAYA. AKU DAH PERNAH BACA..TP LUPA DI MANA

    ReplyDelete
  12. KAT MANA NAK MENONTON TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv, ,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis , Box Office Movie YA OK KINI ANDA TAK PERLU RISAU ANDA BOLEH MENONTON SEMUA CHANNEL TERSEBUT FREE DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html
    TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI http://vecasts.blogspot.com/2011/11/listen-malaysia-radio-online-live-radio.html
    jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,

    ReplyDelete
  13. memang ade kesan edit fotoshop. tp susah nk nafi bahawa bangsa mereka di negara komunis tu memang ade yg kejam. cuba tgk url di bawah.

    mereka tu jenis kurang hati perut. mungkin sebb makanan dan rakyat terlalu ramai.


    http://www.youtube.com/watch?v=BkMcj4vQtRU

    http://www.youtube.com/watch?v=q7iDZnkn1xo

    ReplyDelete
  14. nie sume edit..tgk betul2

    ReplyDelete
  15. Entah percay atao tidknya ..walohu a'lam..subhanaloh...
    Klo itu betul"terjadi .memang sudah dekt hari kiamat..
    Karena jamn jahilliayah sedah trbukti di dunia ini..
    Perjinaan perkosaan maoupun peslingkuhan istri menjadi suami tmn
    Begitubjuga dengnbsang suami..
    Memakn daging manusia pun sudah merja lela..sudah gk tau halal maupunbharam..

    ReplyDelete

ANDA KOMEN ANDA TANGGUNG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)