Wednesday, 14 September 2011

LAGI BLOGGER UMNO HENTAM NAJIB !!! : Nah Najib Nah Sucks Banana..

Apo masalah ekau ni Najib? Ekau memang tut...tut...tut. Ke ekau nak ikut jejak sepupu kau Hisham Bapuk yang asyik nangis sambil goyang kaki bagi amaran tu. Cib...la kau Najib. Memang dasar hampeh, cipan, suwey, derhaka, bac**, gam****tut...tut...tut. Camno la rakyat nak respek dengan kerajaan kok kau sanggup jumpa bangsat Namawee. Memang ekau ni chicken dance, suka tabur duit kat Cina, kecikkan hati orang Islam, tak sayang Melayu tapi sayang Rosmah, jendol, bibir merah, pm liberal dot...dot...dot...6%...bil letrik naik...astro mahal...MAS tergadai....ahli UMNO setia diabai...bekas musuh diangkat dijulang...media prima sayang Kak Ros...telur tak cukup masin...ETP...NKRA...PEMANDU/TERAJU BINGAI...RAJA****...AZAN SUBUH *****...CINA RACIST...SEKOLAH JENIS CINA BAHLOL...TOKONG BUSUK BAU COLOK...CINA TAK MANDI PAGI...BUDDHADADA...NEGARAKUKU BESI...SIAPA CAKAP SEMUA ORANG MESTI PUASA...PEREMPUAN MELAYU BERTUDUNG*****CINA TAK PATRIOTIK MAKAN BABI....Blah la Najib tut...tut...tut! (*#()&!#*()!Y&#*#)&#)*_#^)(%^&*()_!)(*&^%$%^&*()_)(*&#^%$@#$@%!^&!)(*&%^@&*()!!@#$%^&*())(*&^%$#@! Huhuuhuuu..!







Apo-apo pun, secaro terbuko SEY MINTAK MAAFLAH kepado Dato' Seri Najib sobab maki hamun tadi.

Errr...Dato' Seri...bulih sey gi jumpa Dato' Seri tak? Bukan apo...sey nak bagitau Dato' Seri yang sey dah melalui banyak kesilapan yang tidak sepatutnya...dan sey harap Dato' Seri akan terus menyokong blog ini dan juga blog-blog tempatan yang lain.

Takpe ke sey guna alasan Namawee bangsat ni Dato' Seri?

Kalo confirm Dato' Seri nak jumpa sey...jangan lupa suruh pegawai JPM contact sey untuk buek appoinment ya Dato' Seri.

Please don't sue me, saya takde duit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)