Tuesday, 24 November 2009

Bontot Terlampau 1Malaysia | Nizar News

Oleh usinwafer

"Sila ikuti dua hujah ini dan pastikan ianya dinilai sendiri dengan tanpa was-was..


1) Hujah dari Peguam R.Sivarasa


Dakwaan liwat terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim berniat jahat dan tidak boleh diterima memandangkan ketiadaan penemuan perubatan berhubung penetrasi.


Bukanlah satu perkara baru bahawa untuk melakukan dakwaan liwat mengikut Seksyen 377B Kanun Keseksaan, penetrasi merupakan perkara utama dan teras.
Tiada bukti perubatan yang pasti bagi mencadangkan berlaku penetrasi ke dalam dubur pengadu, Mohd. Saiful Bukhari Azlan.


Berdasarkan laporan perubatan oleh pegawai perubatan dari Pusrawi yang mula-mula sekali memeriksa pengadu, dinyatakan bahawa dubur itu tidak berdarah, tidak cedera, tidak bernanah dan ia adalah bersih, kering serta kelihatan normal, perkara itu turut disokong oleh laporan perubatan Hospital Kuala Lumpur yang menyatakan bahawa penetrasi tidak berlaku.


2) Hujah dari Peguam Cara Negara II Datuk Mohamed Yusof Zainal Abide


Laporan DNA oleh ahli kimia, terdapat spesimen DNA campuran daripada dua lelaki di tempat kejadian, yang menyokong dakwaan Mohd Saiful bahawa dia diliwat oleh Anwar...


-----------------------------------------------------------------------


Membaca kedua-dua hujah awal dari peguambela dan pendakwaraya didalam kes ini..bolehlah dikatakan tiada persetubuhan "belakang" yang berlaku cuma terdapat DNA campuran dua lelaki ditempat kejadian..
DNA tersebut tidak dinyatakan didalam bentuk apa..sekadar hujah untuk menarik perhatian supaya Hakim melihat pembohongan kali kedua acara liwat meliwat ini..

Jangan terkejut jika "mangsa" akan hadir dengan bontot bernanah dan berkudis untuk menguatkan lagi hujah beliau diliwat...dan mangsa dengan senang hati akan mempertontonkan "bontot terlampau" 1Malaysia..
Mungkinkah Hakim akan tergoda untuk melihat pelbagai aksi bontot terlampau 1Malaysia itu..sama-sama kita nantikan..
Akan muncul di Panggung Mahkamah Tinggi 1 Disember 2009..

( http://www.utaraonline.net/v3/modules.php?name=News&file=article&sid=3001 )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)