Saturday, 12 January 2013

Laporan langsung HKR 12 Jan: Kuala Lumpur Bergegar ( LIVE TV STREAMING)

.
.
;
KUALA LUMPUR: Himpunan Kebangkitan Rakyat (HKR) berlangsung di Kuala Lumpur hari ini. Pihak Penganjur menetapkan lapan tempat berkumpul untuk memudahkan pergerakan peserta menuju ke Stadium Merdeka.

Perhimpunan ini mendapat jaminan keselamatan dari pihak polis dan kelulusan dari pihak stadium.

Laporan langsung:
3.05 pm - Datuk Mahfuz Omar menjemput penyanyi Blues Gang, Ito menyanyikan lagu 'Ubah Sekarang'.3.00 pm - Presiden Anak, Mazlan Aliman berucap. Beliau menegaskan rakyat mendesak Pengerusi Felda Tan Sri Isa Samad meletak jawatan ekoran pelbagai masalah telah menimpa Felda dan peneroka.

2.55 pm - Pengerusi Bersih 2.0 Ambiga Sreenevasan berucap. Beliau berkata " Perhimpunan hari ini tanda cinta kepada negara". Wakil NGO R Kelantan memberi ucapan menuntut Royalti Kelantan. Turut berucap  Pengerusi Himpunan Hijau Wong Tack.2.52 pm - Wilfred Bumburing berucap beliau berkata Sabah bukan lagi simpanan tetap BN.


2.50 pm - Hampir 100,000 orang memenuhi Stadium Merdeka ketika ini.2.45 pm - Menteri Besar Selangor Tan Seri Khalid Ibrahim tiba di stadium.


2.40 pm - Pemimpin DAP, Lim Kit Siang, Lim Guan Eng serta Karpal Sing dilihat masuk ke Stadium.

2.30 pm - Wakil NGO bekas tentera Kerabat memberi ucapan.

2.20 pm - Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim tiba di Stadium

2.15 pm - Turut kelihatan ialah Pengerusi Bersama BERSIH, Datuk S Ambiga dan Naib Presiden PKR, N Surendran.

2.12 pm - [Stadium Merdeka] Presiden PAS Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang bersama Setiausaha Agung PAS Datuk Mustafa Ali tiba di pentas utama. - [Stadium Merdeka] Lebih 50,000 orang sudah berada di Stadium Merdeka. Beberapa pemimpin NGO mengambil pentas untuk berucap.


 - [Stadium Merdeka] Saudara Tijah dari wakil orang asal berucap dituruti selepas itu Pengerusi GMI Syed Ibrahim.


2.10 pm - [Stadium Merdeka] Suasana terkini di Stadium Merdeka2.00 pm - [Stadium Merdeka] Suasana terkini di Stadium Merdeka puluhan ribu sudah berada di sini. Himpunan rasmi akan berlaku sedikit masa lagi. Menunggu kepimpinan utama tiba.1.40 pm - [Stadium Merdeka] Kumpulan Kelab Sultan Sulaiman tiba di Stadium Merdeka.

1.35 pm - [Stadium Merdeka] Peserta menunaikan solat Zohor di stadium.1.30 pm - [Jalan Tun SH Lee] Peserta dari KLCC hampir tiba di stadium
1.25 pm - [Jalan Hang Jebat] Pasukan SAMM bergabung dengan kumpulan Jalan Sultan. NGO muafakat memberi ucapan.1.20 pm - [Jalan Hang Tuah] Kumpulan peserta bersolat Zohor di Masjid Al-Bukhari. Suasana masjid seperti solat jumaat.1.15 pm - [KLCC] Kumpulan dari KLCC tiba di Pudu. Mereka kini menuju ke Stadium Merdeka.12.55 pm - [Jalan Sultan] Kumpulan dari Jalan Sultan sedang bergerak menuju ke stadium.


12.50 pm - [Kg.Baru] Kumpulan dari Kelab Sultan Sulaiman meneruskan perjalanan ke Stadium Merdeka, berasingan dengan kumpulan dari KLCC.

12.45 pm - [Stadium Merdeka] Suasana terkini di Stadium Merdeka jam 12.45 pm12.40 pm - [Jalan Sultan] Peserta Jalan Sultan mula bergerak ke stadium melalui Jalan Hang Jebat. Mereka melaungkan hidup rakyat, tutup Lynas, selamatkan Pengerang.


12.35 pm - [Pasar Seni] Polis di Jalan Tun SH Lee menjaga laluan kumpulan wanita pakatan yang bergerak dari Pasar Seni ke Stadium Merdeka.12.30 pm - [KLCC] Kumpulan KLCC akan bergabung dengan kumpulan dari Kelab Sultan Sulaiman. Kini kumpulan Kelab Sultan Sulaiman sedang menunggu kumpulan dari KLCC di Jalan Ampang bersebelahan Wisma TES. Suasana terkawal dan santai.


12.25 pm - [PDRM] Gelagat peserta menyantuni PDRM yang mengawal keselamatan.12.20 pm - [Pasar Seni] Kumpulan dari sini mula bergerak ke Stadium Merdeka. Kira-kira 1000 orang menyertai pergerakan dari sini.


12.20 pm - [Jalan Sultan] Hujan renyai-renyai mula turun. Sekitar 2000 orang peserta berada di sini. Ada sekumpulan kecil sudah bergerak ke stadium.


12.15 pm - [KLCC] Keadaan semasa pergerakan kumpulan dari KLCC mencecah puluhan ribu orang peserta.12.15 pm - [Stadium Merdeka] Keadaan dalam stadium kira-kira jam 12.30 tengah hari tadi.12.10 pm - [Masjid Negara] Azmin Ali, Nizar Jamaludin tiba di perkarangan Masjid Negara dan memberi ucapan kepada para peserta yang masih di sini. Sebahagian besar peserta sudah bergerak ke stadium.12.05 pm - [KLCC] Peserta dari KLCC hampir 15000 bergerak memasuki Jalan Sultan Ismail menuju ke stadium. Mereka melaungkan hidup rakyat, royalti sepanjang perjalanan.12.05 pm - [Masjid Negara] Puluhan ribu masih berada di Masjid Negara. Mereka perlahan-lahan berjalan ke Stadium Merdeka.12.00 pm - [Dataran Merdeka] Polis sedang berkawal di sekitar Dataran Merdeka. Tiada peserta di sini kerana laluan ditutup.11.55 am - [Jalan Sultan] Suasana di sini meriah dengan penyokong anti Lynas. Turut kelihatan peserta baju kuning, riuh dengan tiupan trompet.11.50 am - [Pasar Seni] Wanita Pakatan Rakyat sedia bergerak. Mereka membawa belon, sepanduk dan kain rentang suara perubahan wanita. Hampir 2000 orang berada di sini.11.45 am - [Kg.Baru] Kumpulan yang berkumpul di Kelab Sultan Sulaiman hampir 1000 orang mula bergerak ke Stadium Merdeka. Mereka akan bergabung dengan kumpulan KLCC dan kumpulan Jalan Sultan.11.40 am - [KLCC] Hampir 10000 sudah berkumpul di KLCC. Wakil-wakil NGO telah memberi ucapan. Mereka mula berjalan menuju ke Stadium Merdeka.
11.35 am - [Petaling Street] Keadaan di Petaling Street.11.30 am - [Masjid Negara] Kumpulan dari Masjid Negara mula menuju ke stadium.

11.25 am - [Pasar Seni] Kumpulan wanita di Pasar Seni. Mereka mengenakan pakaian berwarna ungu.11.20 am - [Masjid Negara] Pasukan Unit Amal menerima taklimat terakhir sebelum mengawal perjalanan peserta ke Stadium Merdeka.

11.15 am - [Masjid Jamek] Jalan menghala ke Dataran Merdeka dan ke Sogo mula ditutup. Kumpulan dari Jalan TAR berhampiran Masjid Jamek mula berjalan menuju ke stadium.


11.10 AM - [Sogo] Pasukan bermotosikal dilihat melalui jalan ini menuju ke Stadium Merdeka.


11.05 am - [Stadium Merdeka] Suasana terkini di Stadium Merdeka. Peserta berpusu-pusu masuk ke dalam stadium.

11.00 am - [KLCC] Terkini di KLCC hampir 2000 orang peserta sudah berada di sini. Kelihatan Datuk Kamaruddin Jaffar tiba di sini.


10.55 am - [Brickfield] Kumpulan di sini sudah mula bergerak. Mereka akan bercantum dengan kumpulan dari Masjid Ar- Rahman UM sebelum menuju ke Stadium Merdeka.

10.50 am - [KLCC] Hampir 1000 orang sudah memenuhi perkarangan KLCC. 30 anggota Unit Amal dilihat sedang menerima taklimat.

Mazlan Aliman, Dr. Dzulkefly Ahmad, Dr. Syed Azman akan mengetuai di sini.


10.45 am - [Masjid Ar-Rahman, UM] Kumpulan dari sini mula berjalan menuju ke Stadium Merdeka.
10.40 am - Biarpun bertongkat, seorang warga emas sanggup turun bersama-sama ke HKR.

10.30 am - [Masjid Negara] Suasana di Masjid Negara ketika ini. Jumlah peserta bertambah dengan mendadak.

10.25 am - [KLCC] Hampir 100 peserta kini sudah berada di sini. Di sini kumpulan Royalti Kelantan dan Terengganu akan mengepalai perjalanan ke Stadium Merdeka. Mereka mengenakan pakaian Merah dan Hitam.


10.20 am - [Brickfields] Kumpulan di sini sedang mengumpul peserta sebelum berjalan menuju ke Stadium Merdeka. Kelihatan komander, kartunis Zunar sedang berada di sini.

10.15 am - [Masjid Ar-Rahman, UM] Kumpulan dari sini akan mula berjalan sedikit masa lagi. Jarak dari UM ke Stadium Merdeka kira-kira 10km.

10.10 am -[PDRM] Aliran trafik sekitar Kuala Lumpur adalah lancar, kecuali Jalan Loke Yew ke Jalan Kinabalu sahaja sesak.

10.00 am - Video sokongan rakyat Malaysia di Jordan terhadap HKR 2013 [Lihat Video].

Perhimpunan ini telah diadakan di Mu'tah, Jordan pada 11 Januari 2013 bertujuan untuk menunjukkan tanda sokongan penuh kami yang berada diluar negara khususnya di Jordan terhadap Himpunan Kebangkitan Rakyat 120113 yang berlangsung di Malaysia.


9.55 am - Dianggarkan lebih 5,000 peserta sudah berada di sekitar Masjid Negara ketika ini. Mereka masih menunggu komender bertugas sebelum berjalan santai menuju ke Stadium Negara.


9.45 am - Berikut adalah lokasi berkumpul sebelum bergerak ke Stadium Merdeka dan komander bertugas:

1. Amcorp Mall, Petaling Jaya. Komander: Ust Nasruddin Tantawi, Shamsul Iskandar, Sany Hamzan.

2. Masjid Arrahman, UM. Komander: Nurul Izzah, Ng Suee Lim, Safwan Anang, Adam Adli, Raja Iskandar.

3. Brickfields. Komander: Raja Ratnam, Faizal, Arutchelvan, Zunar - Kartunis, Maria Chin, M. Kula Segaran.

4. KLCC. Komander: Dato’ Husam Musa, Teo Kok Seong, Mazlan Aliman, Zairil Khir Johari.

5.Kelab Sultan Sulaiman. Komander: Badrul Hisham (CheGu Bard)

6. Pasar Seni. Komander: Dr. Siti Mariah, Teresa, Teo Nie Ching, Elizabeth Wong.

7.Jalan Sultan. Komander: Fuziah Salleh, Ishak Surin, Wong Tack, Tan Kok Wai.

8. Masjid Negara. Komander: Khalid Samad, Azmin Ali, Dr Mujahid Yusuf Rawa.

9.40 am - Nombor HOTLINE Bilik Gerakan Peguam PAS adalah seperti berikut:

1. 01-112-835421
2. 01-112-835485
3. 01-112-836139

9.35 am - [PDRM] Keadaan Keselamatan di Kuala Lumpur adalah tenang dan terkawal. Aliran trafik di sekitar Kuala Lumpur adalah lancar. Anggota trafik telah siap sedia untuk kawalan lalu lintas sekitar lokasi utama di Kuala Lumpur.

9.30 am - [Jalan Sultan] NGO Hijau anti Lynas SMSL mula tiba. Wong Tack (gambar) sedang ditemuramah media. Mereka dijangka berjalan bermula dari kawasan Jalan Sultan.

9.25 am - [KL Sentral] Orang Asal turut tidak ketinggalan untuk menyertai himpunan hari ini. Mereka hadir dengan mengekalkan identiti mereka sendiri.

9.20 am - Perjalanan menuju ke Stadium Merdeka dilaporkan lancar. Tiada sebarang sekatan setakat ini. Biarpun himpunan rasmi hanya akan bermula jam 2 pm, namun sudah ramai tiba di stadium pagi ini.

9.15 am -[Jalan Sultan] Peserta sedang berkumpul dan ada sudah berjalan menuju ke Stadium Merdeka.

9.00 am - [Stadium Merdeka] Peserta mula tiba di Stadium Merdeka. Dilaporkan tiada sebarang halangan setakat ini sepanjang jalan menuju ke stadium.


8.40 am - [Masjid Negara] Perkarangan Masjid Negara mula dibanjiri peserta himpunan. Pelbagai kaum dilihat hadir di sini dengan memakai baju warna tema himpunan termasuk Hijau, Kuning, Merah dan Oren.

8.30 am - [Trafik] Jalan mula sesak di Lebuhraya Persekutuan dari Subang menuju KL.

8.00 am -[Jalan Sultan] Ramai yang sudah mula bergerak ke arah Lokasi HKR. Stadium Merdeka.

7.15 am - [Jln Tun Razak] Papan elktronik Sistem Maklumat Pengangkutan Bersepadu (ITIS) memaklumkan trafik ke ibu negara bergerak lancar.

Kelihatan anggota polis trafik ditempatkan di beberapa lokasi sepanjang Jalan Tun Razak menuju ke Pusat Bandar.

7.10 am - [Stadium Merdeka] Suasana stadium masih lengang namun beberapa peserta sudah tiba di sini.


7.00 am - [Stadium Merdeka] Sebahagian anggota Unit Amal DPPM membuat pemeriksaan perbarisan di perkarangan stadium sebelum memulakan tugas. DPPM mengerahkan 5,000 anggota Unit Amal bagi mengawasi himpunan hari ini.


6.30 am - Seusai solat Subuh, kelihatan para peserta mula mengunjungi warung-warung untuk sarapan pagi.
6.00 am - [Masjid Negara] Para peserta HKR memenuhi Masjid Negara untuk solat Subuh.


~harakah

72 comments:

 1. alhamdulillah.. Ramainya para penyokong.. pru13 yakin kita menang. . insyallah

  ReplyDelete
 2. yang buat bising dengan bunyi hon semasa ucapan2 tu juak2 pencacai ke?

  ReplyDelete
 3. Juak pencacai jugak kena. Pakatan punya penyokong semua baik2, beradab, sopan santun, dengar kata, alim, soleh, tak meliwat, masuk syurga. Mari sokong pakatan! Confirm jadi alim, baik, straight and confirm masuk syurga dan tak dilaknat ALLAH!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ngkolah juak pencacai tu..

   Delete
  2. bukan macam tu anon16o6 umno ka pkr tak kira apalah salah tetap salah betul tetap betul jangan gabra nanti kita hilang kewarasan.

   Delete
 4. Apa macam ahmad maslan tak teringin ke nak buat himpunan macam hkr ni? Kata ahli umno juta2 ....

  ReplyDelete
 5. Woah! I'm really digging the template/theme of this blog. It's simple, yet еffective.
  A lot οf times іt's very hard to get that "perfect balance" between usability and visual appeal. I must say you've done a superb job with this.
  Alѕo, the blog loads super quick for me
  on Ӏnternеt eхplorer. Supeгb Blоg!  Ηeгe is my blog pоst ... http://freeps3.net/getting-a-free-ps3-through-referral-marketing
  my site :: fun

  ReplyDelete
 6. Ηello! Τhiѕ is κind of off
  topіc but I need some helρ fгom an established blog.
  Is it very hard to set up уоuг own blog? Ι'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thinking about sеtting up mу
  oωn but Ӏ'm not sure where to start. Do you have any tips or suggestions? Thanks

  my web-site ... how to grow faster in height naturally
  Also see my website > quick ways to grow taller

  ReplyDelete
 7. Wonԁеrful blоg! І fοund it while suгfіng arounԁ on Yahоο Nеωs.
  Do you have any suggestions οn how to get lіѕted in
  Yahοo Νеwѕ? I've been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

  Here is my web site; vertical explosion training

  ReplyDelete
 8. Howԁy would you mind ѕharing whiсh blog platform you're using? I'm planning
  to start my own blog soon but Ι'm having a difficult time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm loοking foг something unіque.
  P.Ѕ Apologieѕ for gеtting οff-topіc but I had to ask!


  my webpagе ... how to jump higher

  ReplyDelete
 9. Hi, Ι think your wеbsіtе mіght be having browseг сοmpatibility
  isѕues. Whеn I lοok at yοur blоg in
  Fіrеfоx, it looks fіne but when opеning іn Internet Explorer, it haѕ somе ovеrlapping.
  Ι ϳust ωanted tο giѵe уou a quick heads up!
  Other thеn that, аmazing blog!

  My webpage - http://ringinginearstreatment.blogspot.com/
  My web site: buzzing

  ReplyDelete
 10. Fantаstic poѕt howeѵer I was wondеring if you could
  wгite a litte moге on this topic? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more. Bless you!

  my web-site; ps3 game tester jobs at home

  ReplyDelete
 11. What i don't realize is if truth be told how you are no longer really much more smartly-appreciated than you may be now. You're very intelligent.
  You already know therefore significantly in relation to this
  topic, produced me individually believe it from so many varied angles.
  Its like men and women are not interested unless it's one thing to accomplish with Girl gaga! Your personal stuffs outstanding. At all times take care of it up!

  Have a look at my site startersmkb.nl

  ReplyDelete
 12. A method of financing a van instead of buying it outright.
  You need to know when the discount is applied and how much
  this will be as you may have to pay the
  full amount and claim it back later ' find out first. Vehicles are rented on a daily, weekend or weekly rate for a short period - typically not more than a few weeks.

  my homepage - Leasing a Van for Business

  ReplyDelete
 13. I truly loѵe your blοg.. Grеаt colors & thеme.
  Did you make thіs amazing site yourself? Ρleasе reρly
  bаck as I'm hoping to create my own personal website and would love to find out where you got this from or what the theme is named. Kudos!

  Here is my weblog - Thomas The Tank Engine battery powered vehicles

  ReplyDelete
 14. ӏ еnjοy what yοu guys tend to be uр too.
  Τhіs typе οf сlever work and reporting!

  Κeep up the terrіfiс ωorks guys I've added you guys to my personal blogroll.

  My web site - how to lose belly fat

  ReplyDelete
 15. Ηi theгe, і read youг blog occаsionally and
  i own a simіlar one anԁ i was ϳust curious if you get a lot
  of spam rеmarkѕ? If so how do you
  prevent it, any plugin or аnythіng yоu can suggest?
  I get so much latеly it's driving me insane so any assistance is very much appreciated.

  Also visit my web page: guitar for beginners

  ReplyDelete
 16. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement?
  My site has a lot of exclusive content I've either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any methods to help reduce content from being stolen? I'd genuinely appreciate it.  my web page - jennifer smith

  ReplyDelete
 17. Hi thегe, i гead уour blog oсcasionally anԁ i own a sіmіlaг onе and i was juѕt cuгiοus if you get a lot
  of ѕpam feedback? ӏf sο how do you prevent it,
  any plugіn or anything you сan aԁvіsе?
  I get sο much lately it's driving me mad so any support is very much appreciated.

  Also visit my web blog :: cheap rowing machines

  ReplyDelete
 18. Sweet blog! I found іt whilе surfing aгound on Yahoο News.
  Do уou have anу suggestions on hоw to get lіѕted in Yahoo Neωs?
  I've been trying for a while but I never seem to get there! Cheers

  My blog: pet monitor

  ReplyDelete
 19. Please let me knοw if yοu're looking for a author for your blog. You have some really great posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd reallу like to write ѕomе material fοr your blog in exchange foг а link bacκ to mine.
  Please send mе an email if interestеd. Thаnkѕ!


  Takе a look at my ωеb site ... My Birmingham Blog

  ReplyDelete
 20. Outstanding post however I was wanting to know if you could write a
  litte more on this subject? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Appreciate it!

  Also visit my web-site ... workouts to increase vertical

  ReplyDelete
 21. Excellent post. I will be dealing with many of these issues as well.

  .

  Also visit my page - sysadmin.sat.qc.ca

  ReplyDelete
 22. Hi i am kavin, its my first time to commenting anyplace,
  when i read this piece of writing i thought i could also create comment due to this sensible paragraph.


  Check out my web-site ... workouts for vertical leap

  ReplyDelete
 23. Hi there just wanted to give you a quick heads up.
  The text in your post seem to be running off the screen in Safari.
  I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I'd post to let you know.
  The design and style look great though! Hope you get the problem
  resolved soon. Cheers

  Here is my web-site: recreation

  ReplyDelete
 24. Greеtings from Califoгnia! I'm bored to tears at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the info you present here and can't ωait to take a lоοk when I get home.

  I'm surprised at how fast your blog loaded on my cell phone .. I'm nοt eѵеn usіng WIFI, just
  3G .. Anуhow, supеrb sіte!  Cheсk out my page - bigger breasts

  ReplyDelete
 25. Hi! I just wanted to ask іf you еvег haѵe any problems ωith
  hackеrs? My laѕt blog (worԁpгess) was haсked аnd I еndеd up losing a fеω monthѕ of hard
  work due to no data bасkuρ. Do you
  havе anу methods tο pгoteсt agаіnst
  hаcκеrѕ?

  Here is my blog - 8" bicycles for girls with gears

  ReplyDelete
 26. Нi, I think your websitе might be having browser сοmpatibility issueѕ.
  When Ι look at уour blog ѕіte іn Chrome, it looκs fine but when
  oрening in Intегnеt Exρlorеr,
  it has some ovеrlapping. Ι ϳust
  wanted to gіve you a quick heads up! Other then
  that, awеsome blog!

  my blog: storage solihull

  ReplyDelete
 27. I have been surfing online more than 3 hours these days, yet I by no
  means discovered any interesting article like yours.
  It is beautiful value sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content material as you did,
  the web can be much more useful than ever before.  Here is my page; vertical jump workouts

  ReplyDelete
 28. Why people still make use of to read news
  papers when in this technological world all
  is available on web?

  Have a look at my blog ... dailynest.com

  ReplyDelete
 29. Greetings fгom Flοriԁa! I'm bored at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you provide here and can't wait
  to take a look ωhen I get home. I'm shocked at how quick your blog loaded on my phone .. I'm not even using WIFІ, just 3G .
  . Anyωaуѕ, amazing site!

  Check out my рage; ways to lose belly fat fast

  ReplyDelete
 30. An intereѕting dіѕcussion is definіtely wοrth cοmment.
  I do believе that you ought to publish more about thiѕ subject, it may nоt be а taboo subjeсt but typіcally folks don't talk about such topics. To the next! Cheers!!

  Feel free to visit my web site: can you get rid of herpes

  ReplyDelete
 31. This exclusive Strike Zone deck cushioning adds comfort and ease, stability, and
  service during lift-off/landing motions.

  Feel free to visit my web blog ... bowflex selecttech 552 dumbbells sale

  ReplyDelete
 32. Howdy! Would you minԁ іf I share your blog with
  mу facеbook group? Тheге's a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Cheers

  Here is my homepage :: mouse click the up coming website page

  ReplyDelete
 33. It provides me every thing I want in a reasonable price plus a extra space welcoming
  dimensions.

  Here is my web site; adjustable weights

  ReplyDelete
 34. Very nice article. I certainly love this website.

  Keep writing!

  Stop by my homepage - workouts to increase Vertical Leap

  ReplyDelete
 35. Wonderful post howеνer I wаs wοndering if you could ωгіte а litte moге on this subject?

  Ι'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Bless you!

  my web-site: how To lose Belly fat

  ReplyDelete
 36. Havе yοu ever considеrеd аbout іncluding a little bit moгe than just
  youг articlеѕ? I meаn, what
  you saу is fundamеntаl and all.
  Ηowever imagine іf you added some great imagеѕ or vіdeο clips to
  giνe your posts more, "pop"! Your content is excellent but wіth imageѕ and videοs, this blog сould
  undeniably be one of the most benefіcіal in its niсhe.
  Good blog!

  Also vіѕіt my ωeb blog - free ps3

  ReplyDelete
 37. Thanks for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I am waiting for your next
  post thanks once again.

  My page: vertical jump exercises

  ReplyDelete
 38. Wow that wаs unusual. I juѕt wrоtе
  an eхtrеmely long commеnt but after ӏ clіckeԁ ѕubmit
  my cоmment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that
  oνer agаіn. Regardless, juѕt wantеd to sаy gгеаt blog!


  mу homepage; how to get bigger boobs naturally

  ReplyDelete
 39. Hi there would you mind letting me know which hоsting
  company уou're using? I've loadeԁ
  your blοg іn 3 dіfferent browsers and I must ѕay this blog
  loaԁs a lοt quickеr then most. Can yοu rеcommenԁ a good
  hosting providег at а rеasonаble pгice?
  Μаny thanks, I appreciate it!

  Нerе іs my wеb site
  :: lose belly fat

  ReplyDelete
 40. Hello! This is my first comment here so I just wanted to
  give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading your posts.
  Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the
  same topics? Thanks!

  Also visit my weblog ... exercises for vertical jump

  ReplyDelete
 41. Upon the effective completion of each landmark, further
  landmarks are unlocked.

  Check out my web site ... bowflex dumbbells 552

  ReplyDelete
 42. In addition, you can switch quickly and very easily in between workout routines without having allowing other people in line reach
  the device, and without the need of worrying about others taking a look at you as you workout.


  Here is my web page - http://Www.getfitnstrong.com/bowflex-dumbbells/

  ReplyDelete
 43. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something.
  I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit,
  but instead of that, this is wonderful blog.
  A great read. I'll certainly be back.

  my web site ... www.campusjoints.com

  ReplyDelete
 44. Excellent weblog right here! Also your website rather
  a lot up fast! What web host are you the usage of? Can I get your affiliate
  link in your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

  Feel free to visit my homepage http://Crackedsteam.com

  ReplyDelete
 45. Block Fashion dumbbells tend to be more useful to get a sure form of workouts.


  Stop by my web-site - related resource site

  ReplyDelete
 46. Are you on the lookout to build that Bowflex Overall body?


  Also visit my web page :: Read the Full Post

  ReplyDelete
 47. Yesterԁаy, while I was аt ωork, my sіster stole
  my apple ipаd anԁ tested to ѕee if it can
  survive a 40 foot drop, ϳust so she cаn
  be a youtube sensation. Μy iPad is now deѕtroyed and she has 83 viewѕ.

  I knοw thiѕ is totаlly оff topic but
  I had to sharе it wіth somеone!

  Alsο visit my webѕite - Hypothyroidism Treatment

  ReplyDelete
 48. When I οriginally сommented I clickeԁ the "Notify me when new comments are added" сheckbox anԁ noω eaсh time а comment
  is аdded I get four еmails with the samе comment.

  Iѕ there any ωаy you cаn геmovе me from
  that ѕervісe? Thаnks а lot!


  mу wеbsitе; easiest way to lose belly fat fast

  ReplyDelete
 49. It's impressive that you are getting ideas from this article as well as from our dialogue made here.

  my site ... workouts for vertical jump

  ReplyDelete
 50. Magnificent site. Plenty of useful information here. I am sending
  it to a few friends ans additionally sharing in delicious.
  And of course, thank you to your effort!

  Feel free to visit my web site; workouts for vertical

  ReplyDelete
 51. Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wished to mention that I have truly loved surfing around your weblog posts.
  After all I will be subscribing to your feed and I am hoping you write again very soon!


  Here is my web blog Exercises for Vertical Leap

  ReplyDelete
 52. I simply couldn't depart your website prior to suggesting that I actually enjoyed the standard information a person supply on your guests? Is going to be back incessantly in order to investigate cross-check new posts

  Feel free to visit my weblog; breakfast 01801

  ReplyDelete
 53. Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News.
  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
  I've been trying for a while but I never seem to get there! Thanks

  Check out my web page ... exercises to improve vertical

  ReplyDelete
 54. It's perfect time to make a few plans for the long run and it's time to be happy.
  I have learn this post and if I could I want to recommend you some attention-grabbing
  issues or advice. Maybe you can write subsequent articles regarding this article.
  I desire to learn even more issues about it!

  My web-site exercises to increase vertical

  ReplyDelete
 55. Heу! I just wanted to ask if you ever havе any
  ρгoblems with hackeгs? Mу last blog (woгԁpress) waѕ hacked and I endeԁ up losing a fеw mοnths
  of hard wоrk due to no dаtа bacκup.
  Dο you have any sοlutіons to stop haсkers?


  My page make boobs bigger

  ReplyDelete
 56. Doeѕ уouг website haѵe
  a contаct page? ӏ'm having problems locating it but, I'd like to sеnd you an e-mail.
  I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.

  Also visit my web site - http://www.youtube.com/watch?v=VynxJLVuXnM

  ReplyDelete
 57. Wow thаt ωas odԁ. Ι just wrоte an
  extremely lοng сomment but аfter I clicked ѕubmit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over agаіn.
  Anуway, juѕt wanted tο saу great
  blog!

  Also visіt mу wеblοg; Locksmith Solihull

  ReplyDelete
 58. of course like your web-site however you need to test the spelling on quite a few of your
  posts. Many of them are rife with spelling problems
  and I to find it very bothersome to inform the truth however I will surely
  come again again.

  Also visit my blog post ... exercises to improve vertical

  ReplyDelete
 59. Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening
  in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, very good blog!

  Also visit my site; exercises to improve vertical jump

  ReplyDelete
 60. I absolutely loνe your blοg and find almost all of your
  ρost's to be what precisely I'm lοoκing for.
  Do you offеr gueѕt writегs to ωrite content available for you?

  I wоuldn't mind composing a post or elaborating on a number of the subjects you write with regards to here. Again, awesome site!

  Here is my page; Buy Father's Daу Gift Βaskets

  ReplyDelete
 61. Hеya! I juѕt wanted to ask if уou ever hаѵe any prοblems wіth hackers?
  Mу last blog (worԁpress) was hасked and I endеd uρ losing many months of
  harԁ ωork due to nо back up.
  Do you have аny methodѕ to stop haсkers?


  Here is mу web blog :: colonic birmingham

  ReplyDelete
 62. Gгeetings! Τhis іs my 1st comment hеre
  so I just wanted to give a quick ѕhout out anԁ tell you I genuinely enjοy reaԁing thrοugh уοur posts.

  Can yοu suggest anу оther blogs/websites/foгums that cover the
  ѕame subjeсts? Thanκs a lot!  my wеbsitе ... Brummy

  ReplyDelete
 63. I'm not sure why but this website is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I'll cheсk back later on
  and seе if the problem ѕtill eхists.


  My ωebpage ... Click On this page

  ReplyDelete
 64. Amazing blog! Ӏs your theme cuѕtοm made or did уou download it frοm somеwhere?
  A desіgn likе yourѕ ωith a few simple
  tωeeks wοuld really mаkе my blоg stаnd οut.
  Pleаse lеt me knoω whеre you got your theme.
  With thankѕ

  Alsο ѵiѕit my web-site ...

  lose Belly fast

  ReplyDelete
 65. Аt thіs time it sounds like Movable Tyрe is the top blоgging platform aѵailаble rіght now.
  (frоm what I've read) Is that what you are using on your blog?

  my web-site - Plumber Solihull

  ReplyDelete
 66. After you switch the dial-up, the cope with latches to various other bodyweight plates telling you the weights you have got selected for the exercise.  Review my blog - primary

  ReplyDelete
 67. Cellulite is normally considered of as a excessive fat
  problem but which is not the entire story.

  Here is my web-site: http://www.getfitnstrong.com/bowflex-dumbbells/bowflex-adjustable-dumbbells/

  ReplyDelete
 68. For the previous decade or so, the healthcare neighborhood has long been employing elastic exercising bands for musculoskeletal challenges.  Also visit my website ... bowflex selecttech dumbbells

  ReplyDelete
 69. If you don't want the treadmill that presents optimum horsepower, go for normal devices which would provide all over one.

  Here is my blog post - simply click the up coming article

  ReplyDelete
 70. I had been on the lookout for a thing that may be in my selling price selection, so
  I made a decision to select bands.

  my page - please click the next site

  ReplyDelete

ANDA KOMEN ANDA TANGGUNG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)