Tuesday, 17 April 2012

SKANDAL seks ‘Datuk S’: ADUN ‘berwajah Nabi tetapi berhati babi’

MADU 3 ‘DATUK S’


Oleh : PAPARAZZI SABAHKINI.NET

SKANDAL seks ‘Datuk S’ semakin menarik berikutan lebih 12 laporan polis telah dibuat terhadap ‘Datuk S’ oleh pelbagai pihak termasuk DAP, PKR dan NGO; tidak termasuk Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Sabah (JHEAINS) yang dikhabarkan melakukan tangkapan khalwat terhadap ‘Datuk S’ di Hotel Hyyatt Kinabalu sedikit masa lalu.

Paparazzi mengambil masa yang agak lama untuk mendapatkan gambar Datin Nooraini Binti Othman, isteri Nombor 3 ‘Datuk S’ yang dikhabarkan bernikah di Thailand tetapi tidak mendaftarkan pernikahan mereka di Malaysia kerana tidak mendapat persetujuan isteri pertama (Datin J), malah menurut khabar rakan Paparazzi, Datin J tidak tahu ‘Datuk S’ telah bernikah dengan ‘Datin Nooraini.’

Malah isteri angkat @ gundik ‘Datuk S’ iaitu ‘Datin’ Pia Dahlan tidak mengetahui ‘Datuk S’ bernikah dengan Datin Nooraini, janda kepada Datuk Yahya, pemimpin UMNO Sabah kerana sifat ‘Datuk S’ seperti watak Jamil dalam Filem ‘Madu 3’ lakonan Allahyarham P. Ramlee.

Sebagai seorang ‘Jutawan Segera’ yang dilahirkan UMNO, Datuk S yang mendapat ‘durian runtuh’ RM500,000 sebulan setelah dilantik sebagai Pengerusi Badan Berkanun Kerajaan Negeri Sabah, semakin menunjukkan belang sebagai kasanova termasuk menggoda anak gadis rakannya dan meniduri gadis tersebut di Hyyatt Kinabalu; dan lebih menarik, bilnya dibayar oleh Agensi Kerajaan.

Tidak siapa menyangka, sebagai ADUN yang telah menunaikan Haji di Baitullah, Datuk S, lelaki yang ‘berwajah Nabi tetapi berhati babi’, sanggup melakukan apa sahaja demi memuaskan nafsu ‘kabasinya’ sekalipun mengetahui wanita tersebut isteri, tunang atau anak orang.

MEWAH.....Rumah mewah Datin Nooraini di Petaling Jaya bukti cinta Datuk S. Kereta Mewah Datin Nooraini dan Motorsikal besar Datuk S juga kelihatan diletakkan di hadapan rumah tetapi oleh kerana dilengkapi CCTV sukar didekati.

Dengan kekayaannya, ‘Datuk S’ telah merosakkan ramai wanita, namun agak menghairankan kenapa ‘Datuk S’ lebih menggemari ‘Recond atau Use Car’ kerana menjadikan ‘Datin Pia’ sebagai ‘Gundik’ dan Datin Nooraini sebagai isteri; sekalipun tanpa mendapat izin ‘Datin J’ untuk berpoligami.

Datuk S telah menyara kehidupan Datin Nooraini dengan penuh kemewahan setelah bernikah di Thailand termasuk membeli sebuah Unit Kondominium di ArmCorp Mall, Sebuah rumah di No 2, Jalan 8/12, Petaling Jaya, Selangor serta lebih 10 buah kereta kereta mewah; termasuk yang didaftarkan atas nama anak tirinya (anak Datin Nooraini dengan Datuk Yahya).

Kedai Cenderahati yang dibuka Datuk S di The Mall Kuala Lumpur telah ditutup dan Datin Nooraini kini menjadi suri rumah sepenuh masa setelah Datuk S mampu mengumpul wang yang banyak melalui Skandal Penyelewengan Subsidi, sekitar RM24 juta sejak empat tahun lalu.

Rumah mewah Datin Nooraini yang terletak berdekatan Hospital Universiti Petaling Jaya bernilai lebih RM6 juta dilengkapi dengan sistem CCTV dengan keluasan lebih 10,000 kaki persegi.

Siasatan Paparazzi mendapati melalui pasport antarabangsa Malaysia Datin Nooraini bernombor A12935855, tarikh akhir beliau meninggalkan negara untuk ke Bangkok, Thailand pada 1 Jun 2007, mungkin tarikh ‘Datuk S’ bernikah dengan Datin Nooraini.

Sementara Paparazzi menunggu salinan sijil nikah Datin Nooraini dengan Datuk S daripada rakan Paparazzi di Selatan Thailand, dalam artikel akan datang, Paparazzi akan mendedahkan kekayaan ‘Datuk S’ yang diperolehi melalui hasil memerah keringat rakyat dan merompak pembayar cukai untuk bersenang lenang di hotel lima bintang bersama gundik, inang dan dayang!

-sabahkini,net

14 comments:

 1. Siapa Datuk S tu bro?... S untuk Salleh, betul tak??

  ReplyDelete
 2. Ada banyak datuk 'S' di Sabah...antaranya Datuk Salleh / Datuk Shafie dll tapi kebanyakanya buaya sungai Padas...

  ReplyDelete
 3. datuk S ialah datuk SETAN...perangai macam setan maka S ialah setannnnnn...haramjadah punya orang kaya.Babi pelaq....kita dok kat bawah kais pagi makan pagi...yang hang datuk setan kedarah dan tipu duit rakyat,dihabiskan dengan buat benda haram jadah macam tu...semoga ngko mampus terkangkang atas perut pelacur...

  ReplyDelete
 4. ada juga ADUN UMNO namanya Datuk Shamsuddin..

  ReplyDelete
 5. bravo sabahkini.net, kirai habis2an...fardhu kifayah tu..

  ReplyDelete
 6. Itu bahananya sokong yang membawa rebah, harapkan pagar, pagar makan padi. Beringatlah PRU13 akan datang. Jgn pisang berbuah 2,3,4 kali

  ReplyDelete
 7. dah tahu orang umno bn memang macam ini kenapa nak undi mereka untuk dijadikan peminpin salah silap kita juga, pada pilihanraya akan datang wajib yndi pakatan rakyat, haram undi umno bn

  ReplyDelete
 8. Masih tak berubah2. Semoga Allah membuka pintu hatinya menjadi seorang yg beriman, beramal soleh dan menunaikan tanggung jawab terhadap rakyat. Aminnnn

  ReplyDelete
 9. KARAM WALIA KATA HARAPKAN PAGAR PAGAR TAK BOLEH DIHARAP !LAST TERTIARAP ;)

  ReplyDelete
 10. ‘berwajah Nabi tetapi berhati babi’,

  nabi yg mana satu? pernah tengok wajah nabi? kalau marah pun tlg jgn keterlaluan - respect the boundary.

  ReplyDelete
 11. nabi pertus, pengasas ajaran sesat suatu ketika dulu yg mengatakan dunia akan kiamat sekian-sekian haribulan...wakakakaka..!

  ReplyDelete
 12. Haiya...!!! apalah korang sibuk-sibuk tentang datuk S khalwat ni...? itu hal dia lah...! bagi saya biar dia kahwin 365 orang sekalipun itu dia punya pasal lah...apa yang penting ialah dia buat kerja dan rakyat dapat menikmati hasil kerjanya..RESULT!!! UNDERSTAND!!!! Tapi kalau kata buat kerja tapi result tak bagus, dia alim setengah mati pun tak boleh pakai!!! Sekali lagi saya tekankan disini, Rakyat mahu tengok RESULT!!!.

  ReplyDelete
 13. MAU TAU CONTOH GOOD RESULT?!!!

  Haaa...contoh: kalau jalanraya atau jambatan rosak, ini menyusahkan rakyat, mesti kena repair...jangkasiap selewat-lewatnya 1 minggu saja...! bukan bertahun-tahun..macam kebiasaan di Sabah sekarang!!!! Kalau banyak PTI, tangkap dan hantar balik atau usir saja...dengan segera..bukan berdolak-dalik atau bagi warganegara...! Kalau tanah adat anak jati Sabah cuba dirampas,,,yang harus dibela ialah rakyat anakjati Sabah..bukan Syarikat Gergasi yg cuba melakukan perampasan tu...!

  ReplyDelete

ANDA KOMEN ANDA TANGGUNG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)