Friday, 20 April 2012

JAWAPAN ZAHIDA TERHADAP SKANDAL SEKS DENGAN SHAFIE

Ekoran pendedahan kisah peribadi aktres seksi, Zahida Rafik tentang hubungannya bersama seorang VVIP, banyak komen yang diterima Zahida menerusi akaun Twitternya. Berikut antara komen balas Zahida yang seolah-olah marah dengan tindakan sesetengah pihak yang menghentamnya.

Sumber

7 comments:

  1. pelakon murahan ni otak kosong... kalau nak dibandingkan dengan Wardina pelakon gedik ni umpama cacing dalam usus babi manakala wardina u all sendiri jawab la...

    ReplyDelete
  2. bersangka baik lah....firasat aku depa ni mungkin dah nikah cara sah....so stop lah kutuk mengutuk...buat dosa kering tak pasal2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab tu le...kalau nikah...kena kenduri ala kadar..bertujuan supaya org ramai maklum status...supaya tidak terjadi fitnah....yg pompuan ni siap nafikan dia nikah...boleh sedara komen sikit?

      Delete
  3. pandai jugak sebut Allah... seksi macam bintang film porno

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita kena faham...pompuan ni yg pakai baju macam telanjang ni...akan guna nama Allah bila terdesak cam kes ni...anyway...kita pun dah faham sangat bila dia cakap kubur masing2..rite...simple conclusion, rambut merah cam tu SAH ke wuduk dia? (kalau dia sembahyang le...) Semoga ALLAH melaknati semua wanita yang mengaku Islam, tapi berperwatakan YAHUDI ni...yang memalukan ISLAM itu sendiri...Amin ya ALLAH

      Delete
  4. BUDAKBOY

    Bebaik komen bro.. zahida tu kata lawyer dia dok study kes.. hahahaha.. LOL..

    tempoh 7 ari bila tamat..???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depa ada duit..kat dunia ni boleh le lepas..tunggu le kat Mahsyar nanti...ingat JANJI ALLAH bukan cam janji UMNO....

      Delete

ANDA KOMEN ANDA TANGGUNG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)