Tuesday, 13 March 2012

(update): RO$MAH CANTIK LAGI SEKSI, ayam KATEK idaman LELAKI...

Inilah fesyen Rosmah Mansor semasa pergi ke parlimen hari ini(semalam).. Bilalah Najib nak tarbiyahkan Rosmah. Cuba perhatikan betul-betul, Najib duduk di belakang Rosmah.. Apa maknanya tuh?

-Addin

P/S- Layan pantun dari sorang kawan... 'ABU'

apa nak jadi bini najib razak
makin sehari makin nampak rosak
tak kena gaya terlebih lagak
sakit mental ke atau sakit otak...

apa nak jadi bini najib razak
semakin orang kata buat pekak badak
keterlaluan sangat sampai naik jelak
nak bagi penampar pun bukannya budak...

apa nak jadi bini najib razak
cukup dah tu rakyat dah muak
perangai hodoh dan tak ada akhlak
satu Malaysia malu kau dua orang nak ditolak...

buatlah sesuatu ASALKAN BUKAN UMNO



Bandingkan juga gambar antara dua isteri pemimpin di bawah

Siapa yg paling cantik??? ..tentu jawapannya si.... .....

32 comments:

  1. waw,seksinya kak ros! berketul ketul-ketul..

    ReplyDelete
  2. BN = RM
    BINI NAJIB = ROSMAH MANSUR

    ReplyDelete
  3. WAKAKAKA SEKALI MACAM GOWN HEROINE BOLLYWOOD DAA ;)

    ReplyDelete
  4. Mak datok....!!!
    Macam balut buah nangka busuk ja...!!!

    Ha..ha..ha..

    ReplyDelete
  5. Kalau boleh aku nak penyokong BARISAN NASIONAL terutama penyokong tegar UMNO lihat gambar ini dan nilai. Aku xnk dyeorg nilai dari segi kedudukan. Tapi nilai dari segi PEMAKAIAN. PAPAGOMO please upload put in your blog supaya penyokong UMNO tgk nilai sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A.B.A.I
      apa apa jealah Asal Bukan Anwar Ibrahim

      Delete
    2. Anwar bakal Perdana Menteri Malaysia lepas election ke-13 ! Lawan tetap lawan !

      Delete
    3. Tak mungkin

      Delete
  6. apa nak jadi bini najib razak
    makin sehari makin nampak rosak
    tak kena gaya terlebih lagak
    sakit mental ke atau sakit otak...

    apa nak jadi bini najib razak
    semakin orang kata buat pekak badak
    keterlaluan sangat sampai naik jelak
    nak bagi penampar pun bukannya budak...

    apa nak jadi bini najib razak
    cukup dah tu rakyat dah muak
    perangai hodoh dan tak ada akhlak
    satu Malaysia malu kau dua orang nak ditolak...

    buatlah sesuatu ASALKAN BUKAN UMNO

    ReplyDelete
  7. NAK LAWAN ANTATUYA LE TU....
    KAK MAH MEMANG J A M B U . . .
    TAPI JAMBU BATU!!!!!
    LADY FIRST
    I LIKE
    LIKE NAK MUNTAH...

    ReplyDelete
    Replies
    1. LAJU KEMPEN MEMBAJA RISDA

      ..... BAJA CUKUP HASIL MELONJAK...

      Delete
  8. Awat hangpa kutuk rosmah lagutu, kan Pak Jib dah kasi RM500.. tak bersyukur betullah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur alhamdulillah.......RM500 ni dah beli baju rekaan pereka fesyen terkenal dari Australia, dah dapat beli cincin RM74juta, dah dapat beli kondo nak bela lembu, dah dapat beli bugatti latest model..........

      Delete
    2. Banyaknya ngko dpt beli bro...
      aku hanya beli barang runcit kat kedai 1Malaysia, bolehlah kasi mkn anak bini selama 5 tahun..

      Delete
    3. aku plak xdpt ape2...mcm mane????kehkehkeh

      Delete
    4. tak kayer pun dengan Rm500..tak matipun kalau tak dapat RM500 tue...Senang arr hidup korang kat sini..tau kondem jer...tanda hati semua hitam...kebaikan ditolak bulat-bulat..kejahatan diangkat setinggi2 darjat...bolehlah cakap lebih2 selagi malaysia diperintah org melayu...

      Delete
    5. 500 tue leh buat ape der? makan mamak sebulan kat kl leh la kot. asal baru nak kasi time nak dekat pilihan raya 13 nie?
      mmg patut pun dorang kasi, mmg duit rakyat, yang lebih dorang perhabis beli condo, banglo. lu pikir la sendiri!

      Delete
  9. Ni siapa aaaa? Babi mana amsuk parliament?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian korang yang komen kat atas..babi dengan manusia pun tak dapat beza...patutlah pemimpin korang takder yang berkualiti...pengikut2 tolol lagi suka membabi buta...

      Delete
    2. maki2 kat orang ni buat pe.. buat dosa je..orang yang beriman tak akan maki2 pada orang

      Delete
  10. Ramainya orang kat sini sama2 mendapat dosa macam najib erkk

    ReplyDelete
  11. yg pakai mahkota tu tapi tak bertudung macam mana pulak? berani komen? kalau nak hentam apply across the board.

    ReplyDelete
  12. Apala lu, UMNO tetap kata Rosmah Ikut Sunnah Nabi SAW.

    ReplyDelete
  13. ini pantun dari Pak Long

    Jib oii,
    Politik ni persepsi...
    Silap haribulan bini-bini jadi liabiliti...
    Bila pakaian depa terlebih ranggi...
    Sampai tak tau mana bini, mana menteri...

    Kesian la kat umat Umno tu sama...
    Kelaku bini satu Umno tidoq tak lena...
    Tegoq la bini hang tu sama...
    Jangan sampai telunjuk mencucuk mata...

    Nih Mak Long hang tanya...
    Peshen lagu tu pa namanya...
    Tengok pun dah tak berselera...
    Nampak hodoh sungguh laa...

    http://paklongonline.blogspot.com/2012/03/nak-tegoq-najib-sikit-nih.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+PakLong+%28Pak+Long%29

    ReplyDelete
  14. Fuhhhhh...
    Kalau kena gomoi tu memang best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Badan bulat macam tu yang best. Orang lelaki mesti suka. Tak payah beli tilam tebal kan?

      Delete
  15. bg rm500 mmg wjb bg pon sbb 2 pon duit rkyt..ape sngt la bg dyorg stkt rm500..pmkaian mglahkn bini agung lak..brjoli pon gna duit rkyt,tag c2 cni,pas 2 kta eknmi mrudum,mmg ptt mrndum la sbb bini dia yg duk hbskn duit 2..

    ReplyDelete
  16. Oh Rosmah,
    Kenapakah kau seksi sangat hah
    Kau membuat jantungku berdenyut kencang.
    Kau membuat fikiran ku melayang.

    Oh Rosmah,
    Sampai hati kau membuat ku jadi begini

    ReplyDelete
  17. Biar aku gemuk macam kinzir asalkan harta kekayaan rakyat dapat aku gasak habis habisan..

    ReplyDelete
  18. ugly skirt...

    ReplyDelete
  19. kak r0smah nak pegi pertunjukan pesen kew nie~ !!! hahaha :D

    ReplyDelete
  20. seksi atau seksa? oi sakit mata memandang

    ReplyDelete

ANDA KOMEN ANDA TANGGUNG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)