SUE tidak pernah ambil kisah mengenai satu kotak hitam misteri milik suaminya yang tersorok di bawah katil mereka. Sudah 20 tahun kotak hitam itu disitu satu hari ketika membersihkan bilik, Sue tidak dapat menahan perasaan ingin tahu isi kandungan kotak hitam itu .
Sue terperanjat dan hairan apabila dalam kotak hitam itu ada tiga biji telur ayam dan wang tunai RM 3000. Dia cuba menyelesaikan misteri itu dengan bertanya kepada suaminya "Kenapa abang letak 3 biji telur ayam di bawah katil kita? "
Suaminya terperanjat beruk tetapi masih mampu menjawab " sayang , setiap kali abang curang kepada mu, abang letak satu telur ayam sebagai tanda penyesalan " .
Sue terdiam tetapi mampu mengawal kemarahannya kerana tiga kes curang dalam tempoh 20 tahun mereka bersama masih boleh dimaafkannya. Kemudian sue bertanya lagi : " Tapi abang kenapa ada duit RM 3000 ? "
Dengan suara terketar-ketar suaminya menjawab, "Setiap kali cukup sedozen abang jual telur ayam tu dan duit abang letak dekat situ ".
Tuesday, 20 October 2009
MISTERI KOTAK HITAM !!! : Mesti Baca.. | By Nizar
2009-10-20T08:52:00+08:00
Nizar
Lawak|
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...
Bloglist
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Perutusan Dari Tun Mahathir6 years ago
-
-
ADUN Ditangkap Dadah6 years ago
-
-
-
-
Ambo tak bohong, ambo nafi ja ...7 years ago
-
-
-
-
-
-
-
EMAS MAMPU MILIK ...7 years ago
-
-
-
-
Al-Haudh Telaga Rasulullah Dambaan Umat8 years ago
-
-
-
farm fresh ad jamestown ny9 years ago
-
-
-
-
cuba10 years ago
-
-
-
SAKITNYA TUH DISINI (BABI DLM BUKIT)10 years ago
-
-
PAS, PR,dan DAP 201510 years ago
-
Mat Sabu akhirnya umum pertahan jawatan10 years ago
-
-
-
-
-
-
-
-
Jamuan raya PAS Cawangan Gopeng11 years ago
-
Rehlah Jabatan Amal Tawau11 years ago
-
-
-
-
new post12 years ago
-
-
-
-
Antara madet dan setan13 years ago
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


