Thursday, 22 March 2012

Muka Kaki Raba Perempuan Dalam Komuter Didedah


Hati-hati pada sesiapa yang naik komuter, terutama tren ke Rawang. Plez beware ngan or…g ni (gambar di atas). Saya baru je pas buat repot cover utk kes cabul td…citenye gini…

Selasa baru2 ni..saya tunggu tren mcm biasa kat platform 4 kl sentral..tgh2 tgu tu ada la mamat yg dlm gambar tu dtg dari blkg dan rapat blkg saya..sbb x selesa saya pun pandang blkg n tgk kat blkg dia x de org pun…tp dia masih nak rapat lg..saya cube elak ke kiri n kanan..tp masih dia ikut…saya pun pandang dia n mybe dia perasan n dia blah….

Apa yg sengal nye dia ni dgn pakaian yg sama dia muncul lg semalam dan beratur lg blkg saya..saya elak n dia x bejaya nak buat kat saya dia tp dia try kat sorg budak ni…sian dia…

Dlm tren dia buat keje tu…dia mmg bergesel dgn bdk pompuan ni dr KL sentral smpai la stesen sg buloh…bayang kan la dlm tren tu betapa ramai org mmg x leh nk ckp la..sampai je stesen sg buloh kami (saya ngan akak sorg ni) perasan yg kat seluar dia basah…saya pun trun n cari budak pompuan td nk tanye ape tejadi kat dia….bdk ni cite yg mmg dia ada rase ‘something; kat punggung dia…tp dia x tau ape bendenye…mmg saya tgk kat seluar bdk tu pun ada kesan “air’dia …mmg kurang ajar org ni…dgn muka puas dia tersenyum mase kluar dr tren…saya ada buat laporan kat KTM staff tp diorg ckp dia x de kuase nak tangkap…hampeh betul…kalu ikutkan smlm dah tertangkap dia ni…masalahnye time tu x de plak polis kat sg buloh station…

So if u all ada terserempak ngan dia ni hati2…sbb dia ni x kan berhenti memburu n buat keje x senonoh tu..dah la bau busuk…@%^$&%*&^.. Mmg dia taget penumpang2 tren ni sbb dia x kan kemana bila dah turun, dia akan naik tren semula n cari mangsa2See More

Oleh: BlogAmmar.com (Bahasa rencana adalah seperti yang digunakan oleh penulis asal)

-mynewshub

7 comments:

  1. ini pelesit, nanti kalu jumpa aku hentak dia sampai pecah muka lepas tu baru kita panggil polis....!

    ReplyDelete
  2. orang macam bagus di sula jek kalo dapat tangkap

    ReplyDelete
  3. kalau jumpa kerat kote nya beri makan kat anjing

    ReplyDelete
  4. Ni bukan kaki raba, tapi batang "menjolok" .. chiiiss... kalau dapat kat aku memang aku pepah cukup-cukup.


    AzMiR

    ReplyDelete
  5. sepatutnya staff tren buat repot lepas tangkap mangkuk gila sex tu ! jangan lepas tangan anak bangsa naya !

    ReplyDelete
  6. Boleh ya diorg ckp takde kuasa...maknanya keselamatan pengguna terabai..cari untung aje la ya...hampeh betul...

    ReplyDelete
  7. Lepas ni belasah dia cukup2 baru call polis!!!!

    ReplyDelete

ANDA KOMEN ANDA TANGGUNG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)