Thursday, 19 January 2012

Lapan Juta Penonton Saksi Peserta Realiti Dirogol Secara ‘Live’ Di Kaca TV!

Program realiti Big Brother versi Brazil mencetuskan kegemparan di negara tersebut apabila salah seorang pesertanya dirogol secara langsung di dalam kaca televisyen.

Model, Daniel Echaniz dituduh mengambil kesempatan meratah tubuh pesaingnya, Monique Amin selepas berakhirnya satu program keramaian.

Dalam episod terbaru Big Brother Brasil itu, yang disaksikan kira-kira lapan juta penonton, menunjukkan Echaniz naik ke katil Monique sewaktu wanita tersebut sedang tidur dalam keadaan mabuk.

Kemudian dia menggeselkan tubuhnya dengan wanita itu sebelum berselimut.Monique yang berusia 23 tahun itu dikatakan tidak begitu sedar terhadap kejadian yang menimpa dirinya kesan daripada pengaruh alkohol.

Polis mengambil masa kira-kira tiga jam untuk mengambil keterangan Monique berhubung kejadian itu sebelum membawanya ke hospital bagi menjalani pemeriksaan kesihatan.

Echaniz akhirnya disingkirkan serta-merta dari rancangan realiti tersebut dan bakal berhadapan hukuman penjara di antara enam ke 10 tahun jika disabitkan dengan kesalahan - Oleh SYAHRIL A. KADIR

5 comments:

 1. tuan/puan empunya blog,

  saya amat tertarik dgn isi kandungan blog ini.

  jikalau tidak keberatan, mintak linkkan blog saya dgn blog ini.

  t/kaseh.

  ReplyDelete
 2. apa motif tuan memaparkan isu ni, makin kerap dok cerita isu2 yang berbaur lucah ni, memang kegemaran ke

  ReplyDelete
 3. pas pun pas jugak
  lucah pun lucah jugak......

  kahakkk ptuiiii
  dekat2 standard papagomol

  ReplyDelete
 4. link juga blog saya

  http://antirepublik.blogpspot.com

  ReplyDelete
 5. SEMAKAN PENYELESAIAN TUNAI PELABURAN TUNAI TUNAI.
  Pinjaman hartanah, pinjaman syarikat, kewangan sebenar, tawaran pinjaman peribadi dan perniagaan, tawaran kami adalah cepat dan mudah x, datang kepada kami hari ini supaya kami dapat menamatkan semua masalah kewangan anda sekali dan untuk semua.
  Kami memberi semua jenis pinjaman, kerajaan, swasta dan perniagaan. Kadar pinjaman kami ialah 2%. Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi kami di alamat e-mel syarikat melalui surecashlending@gmail.com

  ReplyDelete

ANDA KOMEN ANDA TANGGUNG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)