Saturday, 5 September 2009

Mahfuz dakwa Altantuya punca Musa disambung kontrak | Nizar News | pkfz

Dzulfikar Mashoor

KUALA LUMPUR, 5 Sept: Kepimpinan Perdana Menteri Malaysia Datuk Seri Najib Tun Razak didakwa cuba menutup beberapa kes berprofil tinggi serta melindungi beberapa penjenayah �kolar puteh� apabila menyambung kontrak satu tahun lagi Tan Sri Musa Hassan sebagai Ketua Polis Negara

Naib Presiden PAS Dato� Mahfuz Omar mendakwa tindakan Najib itu bertujuan melindungi kes pengeboman Altantuyaa dengan C4 yang dikatakan ada kaitan dengan peribadinya sebelum ini.
"Sambung kontrak Musa (KPN) ini saya yakin ada kaitannya dengan kes pembunuhan Altantuya," tegasnya.

"Jika tidak demikian, akan terbongkar segala rahsia serta dakwaan berkaitan Perdana Menteri sekarang ini, yang sebenarnya di dalam pengetahuan Polis; maksudnya kes (pembunuhan) Altantuyaa."

SELANJUTNYA

1 comment:

  1. kelakarnyanya pandangan kau mahfuz, Yang meluluskan sambung KPN itu adalah Yang diPertuan Agong bukanya perdana menteriianya
    dibawa oleh jemaah tertingg polis untuk dipersembahkan kepada Tuanku. Kalau mahfuz kata macam itu maknanya Tuanku juga bersubahatlah menyelamatkan PM. Lu Fikirlah sendiri bangangnya Mahfuz dari parti Pas ini. Tak pernah hendak berpandangan baik semua hendak dipolitikkan. Yang aku tahu mungkin Mahfuz takut KPN tangkap Anak dia dan orang pas yang kaki fitnah.

    ReplyDelete

ANDA KOMEN ANDA TANGGUNG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERIMA KASIH KERANA MENG"KLIK"...

Blog Pro PR (1)